keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

New camera, new life?

Heeelp, hjälp, sos tai jotain, eikai siitä nyt oikeesti voi olla kuukautta kun viimeks tänne kirjotin! Noo, mun blogi, mun kirjoitusrytmi, mut kun ois vaan ollut niin paljon kaikkea mistä oisin halunnut täällä puhua. Näköjään sitä kaikkea oli sit niin paljon etten ikinä kerennyt. Hupsis. No can do, ehkä tää postaustahtikin kevään (ja koeviikon ehheh...) myötä tihenis, ainakaan kuvista ei oo tällä hetkellä pulaa.


Tässä nimittäin näkyy syyllinen yhtäkkiselle kuvapaljoudelle, mun pieni rakas! Viikonloppuna mun pitkäaikainen haave kävi toteen kun vähän extempore käytiin Rajalalta tää hakemassa hyvän tarjouksen takia.  Oon tehny viime viikot aika tiivisti hinta-/laatuvertailua minijärkkäreistä ja päätös Olympus OM-D E-M10 :stä oli jo käytännössä varma, tarjous vaan vähän vauhditti hankintaa, kun vasta kesällä olin alunperin suunnitellut tuon ostavani.
Juurikaan tän onnellisempi tai tyytyväisempi en vois olla, onhan toi nyt aika unelma ja mun varsin korkeella olleet odotukset on ylittyneet monen monta kertaa. Emmää tiiä mitä sanoa, voisin hehkuttaa pikkuistani loputtomiin, etenkii noiden mukana tulleiden objektiivien (14-42 mm + 40-150 mm) valovoimaisuus yllätti mut positiivisesti, samoin tosi helpot ja selkeät valikot ja säätökiekot. Nii ja toi elektroninen etsin on kyl huippu, tykkään tykkään tykkään!


6 kommenttia :

 1. vitsi mäkin haluun ton kameran! :D oon kuolannu sitä jo vaikka kuinka kauan mutten oo vielä raaskinut ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha suosittelen kyllä, on toi vaan niin mahtava! vaikka hinta ehkä pikkasen kirpaseekin niin eipä tuohon voi kuin tyytyväinen olla. :D

   Poista
 2. Vaikuttaapa hyvältä kameralta !! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi siis toi kamera vaikuttaa niin ihanalle! Kiva postaus ja sait uuden lukijan :)

  http://noorajanikaa.blogspot.fi

  VastaaPoista