lauantai 6. helmikuuta 2016

Tammikuu.

vuoden eka kuukaus ois nyt niiku ohi. hui. se aika kun uudet alut on se juttu, treenataan, kehitytään henkisesti, saadaan hyvii numeroita ja tutustutaan uusiin ihmisiin.
 mä koin ilmeisesti kumminkii jonkuu taantuman, kavereittenkin kaa naurettiin et tää oli nyt vähä tälläne "henkinen paluu yläasteen alkuun"-kuukausi. mut eikai aina tarvii olla nii järkevä ja aikuinen, eihän?
 anyways, selfieitä en oo varmaa ikinä ottanu näi paljoo, popitin listahittejä ja lauloin mukana nii et talo raiku, ihastuin jokaiseen vastaantulevaan jätkään ja silti itkin illasta toiseen sen yhen ihanan perään. koulu jäi kakkoseks kun skipattiin ne tylsimmät tunnit (en suosittele ainakaa täs mittakaavas, kostautu koeviikolla), megaforcen voimalla pysy hereillä, vastapainoksi sit litroittain kauramaitokaakaoo. kirje, johon vastaamine viivästy ja viivästy, loppuunpoltettuja kynttilöitä, aina väärään aikaan loppuva puhelimen akku, ihan liian monta uutta huulipunaa, lumen kuorruttama maisema, jota katellessa ei voinu ku hymyillä.  jumbo yöllä oli parasta ikinä, lav juu pidennetyt aukioloajat. <3
 mikään tän kuukauden aikana ei tainnu mennä niiku olin kelannu mut ehk se ei ookkaa nii huono juttu.


2 kommenttia :

  1. Ihana blogimerkintä, teksti jätti hymyn huulille ja kuvat ovat todella tunnelmallisia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos ihana, sun kommentti jätti myöskin hymyn huulille! <3

      Poista