torstai 11. helmikuuta 2016

Maailma on täällä, täällä meit varten

mun fiilikset on vaihdellu tänää jatkuvasti. jäätävästä vitutuksesta onnenkyyneleisiin yhdistettynä hysteeriseen nauruun. ja takasin angstiin. välimuodoille ei oo jääny tilaa, päivän sana on ollu kaikki tai ei mitään. silti tai just sen takii rakastan tätä päivää, nii paljo hyvii juttui tähän on mahtunu.

kauraleipää ja  lidlin viidenkymmenen sentin suklaata syöden mä kuuntelin musiikkii vähän liian kovalla ja olin onnellinen. tuulilasilla virtaaviin sadepisaroihin heijastuvat mainosvalot oli kauneinta ikinä. ajatukset kulki niin tekotaiteellisia ratoja et melkeen hävetti.


päivän jumboreissulta mukaan tarttu varsin lidl -painotteista tavaraa (mikä on hassua silleen koska käyn siellä max kerran kuukaudesa). viiden euron nappikuulokkeet oli pakko testata, samoin bellaromin suklaa ja sipsitikut tai mitä ikinä ovatkaan. loput on shopattu mikä mistäkii, batisten kuivashampoosta oon kuullu niin paljon kehuja et sorruin ostamaan, clas ohlsonin pahvikantista vihkoo ei vaan voinu jättää hyllyyn ja fazerin iced coffee & mudcake suklaa on 100 %  rakkautta. espanjankirja ei sentää ollu herätysostos, se ope ois epäilemättä tappanu mut jos oisin menny seuraavallekii tunnille ilman kirjaa.

4 kommenttia :

 1. mun on oikeesti PAKKO saada tota fazerin iced coffee & mudcake suklaata, ihan hirveät himot sitä kohtaan herranen aika HALUAN
  mutta ihana postaus <3 kirjotat aina nii ihanasti !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heii suosittelen ehdottomasti, se on kyl täydellistä! eikä, kiitos niin paljon. <3

   Poista
 2. Ihana blogimerkintä taas kerran, hyvää ystävänpäivää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiiitos paljon. <3 ja hei kuten myös - tälleen päivän myöhässä :D

   Poista