torstai 7. tammikuuta 2016

Länsiterminaali │Tallinna part. 1

 Me [=minä ja rakas perheeni] käytiin joskus syksyllä Viron päiväristeilyllä ja innostuin sit napsimaan kuvia oikein urakalla. Kaikki vaan naksahti kohdilleen, oli aikaa, hyvä fiilis, valoa, mun hermot riitti kerrankin asetusten huolelliseen säätämiseen, nii koko matka oli vaan jotenkii niin ihana.
 Aikaa siitä tosiaan on useamman kuukauden verran, mut koska mun elämässä ei oo lähiaikona tapahtunut for real yhtään mitään, aattelin tehdä tästä juttusarjan, joka sisältää määrän x postauksia ja jota voi julkaista aina silloin kun no.. muutakaan ei ole. 
 Tän enemmän tai vähemmän ylevän lähtökohdan "saanpahan jotain täytettä blogiin", myötä on hyvä jatkaa postausta vielä muutamalla kuvalla ja lähteä suunnittelemaan seuraavaa.
 Mut guess what, on oikeesti aika hauskaa palata hetkeksi sinne ah niin huolettomaan syksyyn ja huomata muistavansa kaikki noi hetket yhä edelleen ihan kirkkaasti. Nää kuuluu niihin kuviin joista oon ollut [ja oon kai edelleenkin] oikeesti onnellinen & ylpee.


4 kommenttia :

 1. Olkoonki vaan "blogin täytettä", mutta aivan ihania kuvia kuiten! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla. <3 Sä sitten osaatkin aina ajottaa nää kommentit just täydellisesti niihin hetkiin jolloin sitä kaipaakin tsemppiä. :')

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia, sinulta lukee mieluusti jatkossakin ''täytepostauksia'', mikäli tämä on määritelmäsi niistä. :D ♥

  VastaaPoista