maanantai 12. lokakuuta 2015

Kenkiä kenkiä kenkiä
 Kolmannen lomapäivän kohdalla mun aivot kieltäytyivät kattomasta enää yhtäkään elokuvaa, Possea, Uutta Päivää, fudista, Voitolla yöhön -jaksoa tai ylipäätänsä mitään telkkarista tulevaa  ja kroppakin huomautteli jatkuvasta sohvalla loikoilusta. Oli siis aika pistää Thö Kenkäprojekti käyntiin.

 Käytännössähän tää tarkottaa sitä, että laitoin kesäkengät syrjään ja kannoin syys- & talvikengät portailla huollettaviksi. Mä en pitäisi omaa valikoimaani [kuvasta puuttuvat lenkkarit, juoksukengät & kumisaappaat x 2] mitenkään järin isona, mutta kyllä sitä aina vähän hämmästyy mitä kaikkea omistaakaan, kun pääsee näkemään ne yhdessä läjässä.
 Välineinä mulla toimivat Pirkan kosteussuojasuihke, vaateharja & talouspaperi. Lisäksi jätin kengät portaille tuulettumaan. Kaikenlaisia hienompiakin välineitä hifistelijöille varmasti ois tarjolla, mutta mulle nää olivat ihan riittävät ja siistimpi ulkoasu oli selkeästi havaittavissa - vaikken ennen ja jälkeen kuvia älynnytkään ottaa. Btw, just se työn jäljen havaitseminen välittömästi, on asia jota rakastan kaikenlaisessa siivoamisessa, onko mitään palkitsevampaa kuin nähdä saaneensa jotain oikeasti aikaan? 


Suosittelen tätä operaatiota kaikille, omistit sitten kahdet tai kahdetsadat kengät. Pidentään niiden käyttöikää huomattavasti - eräänlainen ekoteko siis, ulkonäkö siistiytyy & tuuletus raikastaa.
 Jos käytät suihketta, kannattaa se tehdä ulkona, ohjeita noudattaen ja tietysti mahdollisimman tyynellä ilmalla, jotta aine menisi sinne minne on tarkoituskin. Muutenkin huomattavasti kätevämpää toteuttaa koko ruljanssi ulkona jos vaan mahdollista, ihan jo pölyn ja roskien takia.

Toivottavasti postauksesta oli iloa/hyötyä just sulle! Laitathan kommenttia jos sulla on omia vinkkejä tai neuvoja jaettaviksi muille. (:

6 kommenttia :

 1. Kivoja kenkiä, varsinki nuo nilkkurit näyttää tosi kivoilta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. :) Hih oon itekin tykästynyt niihin valtavasti, välillä tuntuu etten muita kenkiä käytäkään...

   Poista
 2. Aahh nautin kengistä. Vaatteista en oo koskaa välittäny, mutta kengät on jostai syystä aina napsahtanu (': Kivoja kenkiä sulla! Mukavaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kerhoon! :D Ei mut silleen jännä juttu että mulla on menny aina just päinvastoin ja nyt tossa pari vuotta takaperin homma kääntyi päinvastoin, lopputulos sit näkyykin tässä.

   Poista
 3. Voi miten ihanan järjestelmällinen ja ahkera oletkaan! :3 Vähän kateeksi käy, kun en varmaan ikimaailmassa saisi itseäni moiseen urakkaan. Toki varmasti moinen olisi fiksua kuten sanoit - tästä postauksesta on siis varmasti paljon hyötyä muistuttamaan ihmisiä, että näin tosissaan kannattaisi tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kuule, järjestelmällisyys taitaakin olla mun ainoita hyveitä, etenkin kun se ahkeruus yleensä uupuu joukosta. Oon näin pari kuukautta jälkikäteenkin kyllä edelleen iloinen että tän toteutin, yks ainoista suunnitelmaa pidemmälle edenneistä projekteista koko vuonna! :D
   Mutta suosittelen edelleen suakin kokeilemaan, tää oli aidosti hauskaa. :)

   Poista