torstai 24. syyskuuta 2015

Kuulumisia │ part. 2.Mun hiljaiselo bloggerin puolella vaan jatkuu, opiskelu on kyllä verottanut aikaa ihan mukavasti. Ja voin mä myöntää, telkkarin edessäkin on tullut löhöiltyä, päikkäreitä nukuttua ja muuta vastaavaa.   
 Eilen alkoi koeviikko, eka koe ois maanantaina enkä jostain syystä osaa stressata ollenkaan, hui. Muutenkin opiskelu on nykyään aidosti kivaa ja motivaatiota löytyy, ensimmäistä kertaa musta tuntuu että opiskelen vaan ja ainoastaan itteäni varten. 
 Syksy on edelleen rakkautta, niin myös uusi syyshuivi. 
Nilkkakin alkaa vähitellen parantua, kyllä sillä jo kävelee ontumatta. Coopperi jäi juoksematta ja omat treenit ovat painottuneet yläkroppaan, voi kun sais viimein mennä kunnon lenkille...
 Huomenna pieni irtiotto arjesta, irroittautuminen psykan termeistä ja muusta koeviikkoon kuuluvasta Tallinnan päiväristeilyn muodossa. Kauan tota onkin suunniteltu, nyt viimein kaikki mätsäsi yhteen.Tästä lisää sitten myöhemmin, kamera lähtee tottakai mukaan.

2 kommenttia :

  1. Ei vitsit sie oot sulonen ja niin piretän olonen (': Kiva kuulla, että jollain sujuu lukiossa hyvin ja on mukavaa, itsellä tuntuu vähän tökkivän, mutta suunta on vain ylöspäin. Mukavia syksyisiä kuvia näin btw (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiselle suloiselle siellä.♥ Voi ei, mä tuun pistäytymään siellä sun blogin puolella, niin pääsen taas kärryille sun käänteistä. Kiitos vielä uudemman kerran kommentista ja kehuista, sinä se osaat piristää. :'>

      Poista