tiistai 18. elokuuta 2015

Liebster Awards - haaste x 2

Oon saanut tosiaan useammalta taholta näitä haasteita, kiitokset kaikille mut haastaneille. Ettei tää postaus ois venynyt aivan älyttömiin mittoihin, päädyin tekemään niistä vain kaksi, Jennan ja Jessican. Katsotaan jos myöhemmin tulisi joku rako, mihin saisin loputkin mahtumaan.
 Säännöt varmaan kaikki tietävätkin, niin hyvin tää on bloggerissa levinnyt. Kerrataan nyt kuitenkin:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa, ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awards -haasteen ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.


Jennan kysymykset:

Missä maassa haluaisit asua?
Oon varsin tyytyväinen koti-Suomeen, enkä oikeastaan ikinä oo minnekään muualle halunnut muuttaa, matkustelu on asia erikseen.
Lempi tv-sarjasi?
Tällä hetkellä ehdottomasti Neiti Fisherin etsivätoimisto.♥
Mitä kieliä osaat puhua?
Suomen lisäksi englanti ja ruotsi, muutamia sanoja espanjaa.
Kuka julkisuuden hahmo haluaisit olla?
En oikeastaan kukaan, taviksen elämä on mulle aivan fine.

Pukeudutko ennemmin tummaan, vaaleaan vai värikkääseen?
Jotain vaalean ja värikkään väliltä, tummat sävyt eivät sovi mulle.
Noloin tapahtuma mikä sinulle on käynyt?
Tää nyt on aika suhteellista, niitä kamalimpia tuskin kukaan haluaa koko kansan nähtäville kun haluaisi ne itsekin vain unohtaa ja mitään muuta järisyttävän noloa mulla ei kyllä tule nyt mieleen. Sanotaan, että kaikenlaiset väärä repliikki väärässä tilanteessa -jutut on noloja, etenkin jos tulet vielä vahingossa loukanneeksi jotakuta.
Lempi vuodenaikasi?
Kevät ja syksy, mahdotonta sanoa kumpi. 
Missä näet itsesi 5 vuoden päästä?
Viiden vuoden päästä, pian 21 vuotta täyttävänä uskoisin ja toivoisin olevani opiskelemassa jotain mulle sopivaa alaa, toivottavasti seurustelevani, olevani onnellinen koiranomistaja, asuvani opintojen takia kaupungissa - mieluiten tietysti Helsingissä. 
Instagram, Twitteri, Facebook vai Blogger?
Blogger, oon tosi laiska muun sosiaalisen median kanssa. Suoraan sanottuna muut eivät edes kiinnosta tällä hetkellä.
Lempi herkkusi?
Aurinkokuivatut tomaatit, feta ja kirsikkatomaatit ovat lyömätön yhdistelmä! Ja suklaa nyt tietysti semmoinen takuuvarma herkku.
Asia, jota inhoat?
Vaikea tiivistää, mutta yritetään. Kaikenlainen välinpitämättömyys, suvaitsemattomuus ja itsekkyys sekä niiden seuraukset.
Jessican kysymykset:

 Miten olet muuttunut vuoden aikana?
Tää kysymys sai mut kyllä miettimään kunnolla, vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Ainakin oon oppinut tuntemaan itseni paljon paremmin, päässyt eroon pätemisen tarpeesta ja samalla saanut rohkeutta ilmaista oman mielipiteen sekä tietyllä tapaa rauhoittunut: en enää stressaa joutavista asioista ja osaan ottaa iisisti.
 Onko sinulla lemmikkejä, jos on, niin mitä/jos ei, haluaisitko jonkin?
Valitettavasti ei. Oon pikkutytöstä lähtien halunnut koiran, sekarotuinen tai cairnterrieri ois unelma.
 Suosikkiherkku?

Tähän vastasinkin jo. (:
  Kolme suosikkikosmetiikkatuotetta?

Lumenen luomiväripaletti, jossa on kolme sävyä [vaalea, ruskea & tummanruskea], tää on yks mun ensimmäisiä kosmetiikkaostoksia ikinä. Lily Lolon mineraalimeikkivoide, kertakaikkisen täydellinen. Wet'n Wildin kajaalikynä, ihanan pigmenttinen & halpa.
  Kerro viisi viime aikoina eniten soinutta biisiä?
Olavi Uusivirta - Ollaanko tämä kesä näin, Justimus - Maalaisromantiikkaa, Lost Frequencis - Are you with me, Lana Del Rey - Born to die, SMG - Vieläkö soitan banjoa?, SMG - Balladi 1
  Kerro kauneusihanteestasi?

Tää on kyllä vaikea, mulla on nimittäin useampia erilaisia kauneusihanteita. Voisin kumminkin poimia muutamia niille yhteisiä piirteitä: oon aina tykännyt tosi paljon ruskeista silmistä, myös vihreät ovat kauniit, luonnollisen ruskettunut iho, vähän pisamia, joko polkkapituiset tai sitten tosi pitkät hiukset, luonnolliset laineet hiuksissa. Siinä näitä, tiivistettynä, luonnollisuus, niin meikissä kuin koko olemuksessa on mun mielestä kaunista.
  Eniten käyttämäsi vaate?
Oon omistanut aivan tavallisen, vetoketjullisen harmaan hupparin jo yli viisi vuotta. Jostain käsittämättömästä syystä se mahtuu mulle edelleen. Se on kyllä kulkenut kaikkialla mukana, niin leirikoulussa kuin Kanarialla. 
  Asia, jossa olet hyvä?

 Järjestelmällisyys on mulla aika vahva luonteenpiirre - niin hyvässä kuin pahassa, ja sen ansiosta asioiden aikatauluttaminen, järjestely yms. on ollut mulle aina luontevaa.
  Jos sinun pitäisi päättää nyt, missä asut loppuelämäsi, mikä paikka olisi? Suomessa vai ulkomailla, mikä kaupunki?

Suomessa, en osaa tarkkaan määritellä paikkaa, mutta jossain maalla, se on ollut mulle oikeastaan itsestäänselvyys aina. Kaupungit eivät ole ihan se mun juttu ainakaan pidemmän päälle [opiskeluasunnon kyllä haluaisin kaupungista, en kuitenkaan vakituista kämppää] ja maaseudulla oon asunut koko ikäni. 
  Ketä ihailet?

 Mitään idolia tms. mulla ei ole, mutta ihailen yleisesti ihmisiä, jotka puolustavat heikompia, arjen pienillä teoilla tai ammatin puolesta, niitä jotka osaavat perustella mielipiteensä vakuuttavasti [itse olen tässä aivan surkea], sekä niitä, jotka ovat verbaalisesti lahjakkaita ja nokkelia; keksivät hetkessä ne ikimuistoiset sutkautukset, eivätkä möläyttele vääriä asioita väärässä paikassa [kröhöm, mun vastakohta siis]. Lisäksi semmoinen rauhallinen itsevarmuus [ei kuitenkaan minkäänlainen ylimielisyys/itsekkyys], nostaa aina henkilön osakkeita mun silmissä.
  Tärkeimmät asiat elämässä?
Tälleen kliseisesti, koti, perhe, ystävät, huumori, positiivisuus, hyvä ruoka, kirjat, valokuvaaminen ja bloggaus, lista on loputon...


Haastan: 

En keksi läheskään 11 blogia, jossa en olisi tätä haastetta nähnyt, joten jätetään se haastaminen tällä kertaa.


2 kommenttia :

 1. Tosi kiva postaus! :) Ja vitsi tää sun blogis on kyllä aivan ihana ♥ Tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)! Hienot isot kuvat, selkee ulkoasu, tykkään sun kirjoitustyylistä ja kivan simppeli banneri :3!

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii miten ihanasti sanottu, kiitos Sofia.♥ Aivan mahtavaa jos pidit, toivottavasti tulet uudelleen. (:

   Poista