lauantai 1. elokuuta 2015

Helsinki 28.7 │part 2.


 Se ois sitten elokuu. Lukionalku koputtelee ovella, paljon ois asioita tekemättä, lomaa taas vähän jäljellä. Unohdetaan kuukaudet kumminkin hetkeksi ja palataan muutamalla päivällä taaksepäin, viime tiistaihin.
 Niille, jotka eivät ole edellistä postausta lukeneet infoksi, että olin silloin perheen kanssa perinteisellä Helsingin reissulla.  Siinähän nyt ei oo sinänsä vielä mitään ihmeellistä - ainakaan niin ihmeellistä että siitä täytyisi tehdä peräti kaksi postausta. Koko päivä oli vaan jotenkin niin täydellinen että koen sen ansaitsevan kunnianosoituksen ja tietysti itsekkäästi haluan siitä myös jonkinlaisen muiston.


Jotain muutakin kuin "pelkkiä" valokuvia & muisteloita reissusta jäi käteen. Sain kotimatkalla tahtoni läpi pitkän suostuttelun jälkeen ja poikettiin nopeasti keskustassa.
 Oon suunnitellut jo pitkään hiusten värjäämistä copper blonde / strawberry blonde -sävyisiksi (en keksi mitään järkevää suomennosta...) ja nyt tein siitä lopullisen päätöksen. Koska yritän pysyä kosmetiikan kanssa ituhippi -linjalla, teen värjäyksen tietysti kasvivärein, tämän takia koukkaus Kampin Ruohonjuureen.
 Olin jo kirjoittamassa etten ole koskaan ennen värjännyt hiuksiani, mutta kyllähän mä itseasiassa  olen, se vaan tuppaa unohtumaan kun värinmuutos oli niin lähellä omaa sävyäni. Tällä kertaa kummin ois tulossa toivottavasti vähän radikaalimpi muutos.
 Kyseessä on siis Logonan Color cream copper blonde - väri. Ajattelin että on ehkä turhaa ruveta tässä vaiheessa selittämään mun hiusasioista, hennapohjaisista väreistä ja muusta aiheeseen liittyvästä nyt, joten teen niistä erillisen postauksen silloin kun laitan värin päähän - eli kuukauden sisällä.

Kaksi muuta purnukkaa ovat Urtekramin shamppoita, Tea tree & Kamomilla. Yleensä ostan shampoot ihan perus marketista, joista siis löytyy nykyään iso valikoima Urtekramin tuotteita. Ihan kaikkea ei kuitenkaan marketeistakaan löydä ja tuota "teepuuta" oon jo pitkään halunnut kokeilla, kamomilla oli oikeastaan mun äidin heräteostos.

----------------------------

Nyt on Helsinki -aihe käsitelty, uusia postausideoita on paljon ja into korkealla. Täytyy siis ainoastaan toivoa että aika riittää ideoiden toteuttamiseen.

14 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia! Mulla olis haaste sulle mun blogissa:)

  http://jjjeennnaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna. Oi, tulen katsomaan ja toteutan heti kun ehdin. c:

   Poista
 2. Ihania kuvia helsingistä jälleen :) btw tykkään tuosta sun asusta tosi paljon, ihana toi mekko etenkin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, hei ihana kuulla, haha oon ihan innoissani kun viimeinkin tarkenee käyttää sitä! ♥ :D

   Poista
 3. Upeita kuvia :) Helsinki on vaan niin upea kaupunki kesäisin<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja kiva toi sun mekko! :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Niin ihania nää kuvat, jotenki tuli tosi kesäinen ja hyvä fiilis, tykkään. Muutenkin Helsinki on niin nätti paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella, olipa ihana kuulla! Joo niimpä. (:

   Poista
 6. Haastoin sut (;

  http://kuuhun-ja-takaisin.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus:) Mulla on sulle pieni haaste mun blogissa!
  http://perustuutositapahtumii.blogspot.fi/2015/08/liebester-award-haaste.html

  VastaaPoista