lauantai 8. elokuuta 2015

Elokuun suunnitelmat

Havahduin eräänä joutilaana hetkenäni siihen missä vaiheessa ja mitä kuuta nyt oikeastastaan ollaan menossa. Tunnetustihan mun numeromuisti [muun muistin ohella] on jotain aivan hirveää ja kun vielä lomaillessa pyrin tietoisesti unohtamaan päivämäärät ja muut niin... tulos oli varsin onnistunut.
 Seuraavaksi tajusin miten paljon kaikenlaista haluan/aion/joudun tekemään ja toteuttamaan loman loppupuolella & kuluvan kuun aikana. Tuloksena syntyi seuraavanlainen lista, omaksi muistutukseksi ja teidän iloksi.


1. Tubecon 2015 eli Pohjoismaiden suurin Youtube -tapahtuma Helsingissä. Odotan vähintään yhtä paljon kuin vuosi sitten, tällä kertaa liput on hankittu hyvissä ajoin, kokoonpano sama eli mennään kahden mun hyvän kaverin ystävän kanssa. Ajattelin vähän sellaista että ottaisin GoPron mukaan ja voisin laitella tänne blogin puolellekin materiaalia, jos teitä kiinnostaa? Kuvia tuskin on tulossa, sillä tapahtuma + järkkäri on yhtälö josta en kamalasti nauti.
2. Kuvaustaitojen terästäminen. Mä oon ominut varsin sujuvasti ton iskän vanhan järkkärin ja käyttänyt sitä vuosikausia. Alusta asti mulla on ollut tarkoituksena opetella ihan todella kuvaamaan, aina se on vaan "vähän jäänyt". Tottakai hallitsen perusasiat enkä suinkaan kuvaa pelkkää automaattia käyttäen, silti olisi hauska ymmärtää jotain niistä valotuksista, aukon säädöistä ja muista. Ne vaan pysyvät mun päässä yhtä hyvin kuin fysiikan pintajännitteet ja kitkat. Ja suoraan sanottuna ne myös kiinnostavat aivan yhtä "paljon", kaikesta motivoinnista huolimatta. Well, maybe some day.

3. Lukion aloittaminen suuremmitta kommelluksitta. Toisaalta odotan, toisaalta en. Loma sais mun puolesta jatkua vielä paaaljon kauemmin, pakko silti myöntää että jonkinlainen uteliaisuus mua vaivaa lukion suhteen. Eräänlainen uusi alkuhan se on ja sellaisen tarpeessa mä totisesti oon.4. Mun 16-vuotissynttärit. Nekin siis elokuussa, samoin myös mun iskän syntymäpäivät. Mitään sen kummempaa ei oo luvassa, lahjoja tottakai ja kakku, juhlia kera kavereiden tai sukulaisten ei oo ollut tapana pitää sitten tenavavuosien. Kavereiden kanssa varmaan jotenkin juhlistetaan, mennään kaupungille, leffaan tai jotain.

5. Ostoksia. Ainakin nää asiat ois mun suht kiirellisten asioiden ostoslistassa:
 x uusi kulmakynä & -vaha
 x Concealer -peiteväripaletti 
 x 0.7 lyijyä
 x langaton hiiri
 x valkoinen & musta permanenttitussi
 x joku kiva toppi joka sopisi erään mun hameen kanssa

7. Liikunnan pariin uudella innolla. Kevättalvella olin niin innostunut liikkumaan ettei mitään rajaa ja kuntokin koheni ihan kivasti, kesällä se nyt sitten vähän jäi... Jotenkin sitä luulis että just kesällä tulis kuntoiltua, mutta ei se nyt ihan niin mennyt, nyt on kuitenkin taas palo päästä lenkkeilemään ja treenaamaan lihaskuntoa,

Kaikenlaista muutakin olis, postaus vaan venyy järjettömiin mittoihin mikäli listaisin kaiken. Tässä siis esimakua mun elokuusta. Entä te, any plans?

---------------------

Tää teksti on ollut mulla jo jonkinaikaa valmiina, julkaiseminen vaan pääsi vähän viivästymään eli hieman myöhässä oon tän postauksen kanssa. :D

6 kommenttia :

 1. Kivoilta kuulostaa sun suunnitelmat! :) Itsekin kyllä haluaisin tosi kovasti Tubeconiin, ihan vaan sen takia että siellä esiintyy TCT & Isac Elliot. :p

  http://lifeofffangirl.blogspot.fi/ (käy kommentoimassa takaisin ja jos mahdollista, vaikka liittymässä lukijaksi? kiitos :3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mua taas juuri nuo kiinnostavat melkeen vähiten :D Toivottavasti pääsisit, ainakin viime vuonna oli ihan huikeeta!
   Käyn katsomassa blogiasi. (:

   Poista
 2. Hellou! Haastoin sut http://tyttokesatukkainen.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards-haaste.html :-)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostava postaus! Alkoi tehdä mieli kirjoitella itsekin motivaatiolistoja, joilla selvitä syksystä. :D Plussaa myös kauniista ja simppelistä ulkoasusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitos Sanni, ihanaa kuulla. (: Kaikenlaisia listoja on kyllä hauska tehdä, itse olen henkeen ja vereen lista-ihminen. :D

   Poista