torstai 30. heinäkuuta 2015

Helsinki - Stadi - Hesa │ part.1


Kuten fiksuimmat voivat otsikosta päätellä, oltiin eilen [vai pitäiskö sanoa toissapäivänä, nythän on jo yö] perinteisellä_lähes_joka_kesäisellä Helsingin retkellä.
 Oi kyllä, me asutaan n. 30 kilometrin päässä stadista, silti siellä tulee käytyä vuodessa se max. 2-3 kertaa. Ehkä se on liian lähellä.
 Tää niin sanottu "retki" meillä on ollut siis tapana toteuttaa joka kesä, käydään Hietalahden kirppiksellä ja Kauppatorilla, katotaan benji -hyppyjä, syödään eväitä Kaivarissa, jätskiä mattolaiturilla, otetaan rennosti, katellaan veneitä ja ihmisiä.


 Tiistai oli mun mielestä jotain aivan täydellistä. En osaa sitä kunnolla kuvailla, se on vaan se tunne kun kaikki menee nappiin, osaat kerrankin elää hetkessä, kävelet kuvaten niitä samoja juttuja mitä löytyy joka toisen turistin kamerasta, voit viimeinkin pukea sen kirppikseltä löydetyn mekon ylle, ei oo kiire mihinkään, tunnet pakahtuvasi onnesta.

  Ja hei, kattokaa tota jumalaista bussia, vähän toista kuin ne tylsät hop on - hop off dösät.


 Loppuhuipennuksena hanhien kansanvaellus. Kaikki jotka on viime vuosina käyneet Kaivopuistossa, tietävät varmasti kuinka järjettömästi valkoposkihanhia siellä on. Ne jotka eivät ole käyneet - uskokaa mua, ette osaa kuvitella sitä määrää.
 Oli kieltämättä huvittavaa seurata niiden taaperrusta tien yli [taidokkaasti juurikin suojatien kohdalta!], autoilijoilla ei tainnut olla aivan yhtä hauskaa kuin meillä sivustakatsojilla. Enkä muuten ollut ainut kuvaaja, kännykkäkameroita vilahteli ja erään miehen varustus näytti olevan aika professional -tasoa. 
 
-----------------------

 Koska itse en ainakaan välitä järjettömän pitkistä postauksista, aattelin jakaa puoliksi nää Helsinki -kuvat ja tehdä kaks postausta. Part two tulee piakkoin - kunhan vaan jaksaisin valita & editoida parhaat kuvat kolmensadan muun joukosta.

Niin ja pahoittelut pienestä postaustauosta. Vietettiin viikko mökillä [siitä myöhemmin erillinen postaus], enkä kokenut tarpeelliseksi siellä päivitellä tekemisiäni.

8 kommenttia :

 1. Ihania helsinkikuvia, toi helsinkireissu on varmasti aina yhtä mukava! ♥ :---) hah aika kiva määrä tosiaan noita hanhia, huhuh! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna.♥ Haha, niimpä ja tossahan ei näy läheskään kaikkia. :D

   Poista
 2. Hui aika iso lauma hanhii :D Ja hyppäsiks sää ton benji hypyn? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joka kerta niiden paljoutta hämmästyy. Ja eei en hypännyt, ei oo mua varten. :D

   Poista
 3. Voieii kauheen läheltä oot hanhia menny kuvaamaan, haha :D mä pelkään noita ihan hirveästi! Noita parveilee monissa paikoissa ja jos törmään niihin vaikka juoksulenkillä niin mun pitää aina kiertää ne jostain tosi kaukaa :D

  xoxo: http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noi olivat yllättävän rauhallisia yksilöitä, esim. Korkeasaaren hanhet taas on jotain ihan hullua, niitä mäkin pelkään. :D

   Poista
 4. Voi miten mukavia kuvia oletkaan saanut reissultasi napattua! Ja hauskoja nuo hanhiotokset sekä kansanvaellus käsite tämän yhteydessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Haha, se tuli kyllä ekana mieleen kun niiden taaperrusta seurasi. :D

   Poista