lauantai 27. kesäkuuta 2015

Juhannusmuistoja


Hassua, tavallaan tuntuu kuin juhannuksesta olisi vierähtänyt pieni ikuisuus, toisaalta se olisi aivan hyvin voinut olla vaikka eilen. Oli miten oli, saatte nyt viikon myöhässä vielä fiilistellä mun kanssa keskikesän juhlaa [well, musta kyllä kesä ei ole vielä kunnolla alkanutkaan, mutta miten vain].
Kuten ruuhkista päätellen [hmm, osuva kuva, eikö?] koko muukin Suomi, myös meidän perhe juhlisti juhannusta mökillä.

Matkalla poikettiin Lahdesta ja löysin kirppikseltä nuo ihanuudet [yht. 0,90 €] eli seinälautanen & keltainen kehys. Sopivat täydellisesti mun huoneen väriteemaan!

Heh, tässä mun juhannuseväät & tietty lukemiset. Kyllä tuohon viikonloppuun grillaamistakin ja oikeaa ruuanlaittoakin mahtui.

Aattona käytiin kylässä mun tädillä & sen miesystävällä ja samalla "juhannusajelulla" maalaismaisemissa. Mun harmiksi kaikki lehmät laidunsivat niin kaukana ettei objektiivi riittänyt lähikuviin. Muutama hevonen sentään poseerasi kiltisti kun pysähdyttiin hiekkatien sivuun kuvaamaan.


Lukemisesta ei ainakaan ollut puutetta, tämän kaiken raahasin kotoa, ei siellä laukussa mitään tiiliskiviä ollut - isän epäilyistä huolimatta.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Seuraava postaus ois [toivottavasti] tulossa vähän pienemmällä viivellä.

2 kommenttia :