torstai 4. kesäkuuta 2015

Alku.

Mun mielestä ainut järjellinen tapa aloittaa lifestyle-bloggaus on esitellä itsensä. Tai oikeastaan se oli ainut mun keksimä aihe ekaan postaukseen. Oli miten oli, kuvin ja sanoin jonkinlaista esimakua tulevista postauksista:

Kuka mä siis olen?

Aurora - nimimerkkiä käyttävä viistoistavuotias / -99 s. tytöntyllerö Etelä-Suomesta.
 Osa teistä ehkä tietääkin mut pullipblogi DandelionDoll :sta, jonka rinnalle halusin kuitenkin perustaa kauan haaveilemani lifestyle-blogin ...luoja miten mä vihaankaan tota termiä...


 oon perusluonteeltani positiivinen ja optimistinen, haaveilija & romantikko, mutta silti aika jalat maassa - tyyppiä.
ehkä vähän erakko, viihdyn pitkiäkin aikoja yksinäni, perheen ja kavereidenkin kanssa vietetty aika on silti tärkeää.
 perfektionisti monissa asioissa, suurpiirteinen muutamissa. ikuista identiteettikriisiä poden juu.
 niin ja hajamielisyys, myönnän että oon ollut huonomuistinen aina.vaikka blogin mustavalkoinen ulkoasu ehkä antaakin ymmärtää toisin, ovat värit tosi tärkeä asia mun elämässä. niiden yhdisteleminen, erotteleminen ja ylipäätänsä katselu tuottaa nautintoa. lisäksi oon pienestä pitäen hahmottanut sekä oppinut asioita värien kautta ja näen esim. numerot ja viikonpäivät mielessäni väreinä.

oma koira on ollut haaveissa pikkutytöstä lähtien ja toivottavasti se vielä jonain päivänä onkin totta. ehkä kaksinaismoralistista sanoa seuraavassa lauseessa eläinaktivismin ja eläintenoikeuksien kiinnostavan vahvasti, mutta näin se vain on.
 kuulun Luontoliittoon ja harkitsen Animaliaan liittymistä, mutta sen kummempia tekoja mä en oo saanut aikaiseksi, ainoastaan thö arjen pieniä valintoja. vegaani en ole, haluaisin kyllä kokeilla ja ihailen niitä jotka ovat. oma valintani on ollut vähentää huomattavasti lihansyöntiä ja jättää maitotuotteet lähes kokonaan pois. käytän myös pelkästään eläinkokeetonta kosmetiikkaa.tykkään kaikenlaisesta käsillätekemisestä, monesti tosin hauskinta on se, kun saa tehtyä itse jonkun asian mikä ostettuna olisi tosi kallis. heh, säästäväisyys on siis yksi luonteenpiirteeni.
 neulon vaihtelevalla aktiivisuudella, piirrän nykyään tosi harvoin, ompelen koneella aika paljon jne.lukeminen on aina ollut se juttu. kaikenlainen kirjallisuus käy, Waltarista Astrid Lindgreniin ja siltä väliltä. klassikoista dekkareihin ja niin edelleen.
 parisataasivuinen kirja menee kevyesti päivässä ja nyt lomalla aion ottaa suosikeistani kaiken irti.
 sen myönnän, että fantasiaa ja scifiä inhoan lähes poikkeuksetta, oon yrittänyt mutta ei vaan iske.


mun musiikkimaku vaihtelee paljon ja sisältää vähän kaikenlaista mielialasta riippuen. Olavi Uusivirta, Anna Puu, Marina and the Diamonds, Scandinavian Music Group....
ruuanlaitto on hauskaa ja rentouttavaa, nykyään tykkään siitä melkein enemmän kuin leipomisesta.
 ja syöminen on tietysti hauskaa myös!

ulkonäöltä mä oon tämmöinen vaivaiset 160 cm pitkä, vartalonmuodoilta kukkakeppi, sini-harmaa-vihreäsilmäinen otus. hiuksissa on pituutta muunkin pituuden edestä: ylettyvät alaselkään ja väriltään ovat sellaiset... no... vaaleat mutta varsin suomalaisesti tummuneet.Entä ne kesäyön unelmat?

se on merkitsee mulle mielentilaa. ei sitä voi kunnolla kuvailla, meillä jokaisella on oma kesäyön unelmansa, omani mä luonnehtisin lähinnä pehmeän hämäräksi keskikesän yöksi, viljapeltoja, niittyjä, järvenranta, yö johon sisältyy jännitystä ja romantiikkaa Maria Langin dekkareiden malliin ja niin edelleen. kirjoitettuna harvinaisen naiivin ja tyhmän kuuloista, mutta kun se on se tunnelma.


--------

 siinä se ois, eka postaus. mahtavaa jos jaksoit lukea, muistakaa että tää on vain pieni murunen mun maailmasta ja  toivottavasti nähdään seuraavien postauksien parissa!

4 kommenttia :

 1. Kivan kuuloinen blogi! Taidan liittyä lukijaksi♥

  lifewithmyhappydolls.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Pidän kovasti sun kirjoitustyylistä ja noista kuvista :3
  Vaikutat tosi mukavalta neidiltä, taidan liittyä lukijaksi ❤️

  wanderinginwonderlands.blogspot.fi

  VastaaPoista